Döntetlent játszott utolsó téli felkészülési mérkőzésén a DVTK

Megosztás

Jövő hétvégén már éles NB2-es mérkőzés vár a tabellát vezető, szlovák ellenfelével 2-2-t játszó Diósgyőrre.

Lejátszotta utolsó téli mérkőzését a DVTK az FC Košice ellen – tudósított a vasárnapi meccsről a dvtk.eu.

Az első félidőben a vendégek kétgólos előnyre tettek szert, amit a Diósgyőr a második félidőben kiegyenlített. A gólokat a DVTK oldaláról Horváth Zoltán és Szatmári Csaba jegyezte.

“Egy jó mérkőzést játszottunk” – értékelt Kondás Elemér. “Próbáltuk irányítani a játékot, de egy kicsit nehézkesen szövögettük a támadásokat, főleg az első félidőben. Ennek ellenére többször be tudtunk menni a védelem mögé, csak pontatlanok voltunk a beadásoknál, érkezéseknél. Az ellenfelünk egyszer jött el addig a kapunkig és egyből gólt szerzett, majd egy szöglet után kipattanó, visszarúgták, megint gól. A második félidőben váltottunk, rögtön megvolt a helyzetünk, tudtunk szépíteni, majd egalizálni is. Voltak szép jelenetek, járattuk a labdát, voltak jó beadások, kapufát is fejeltünk az egyikből. Kicsit gyorsabban kell játszani, legalább úgy, mint szerdán.”

Ezzel véget ért a felkészülés, január 31-én már bajnoki mérkőzés vár az NB2-es tabellát vezető borsodi csapatra, méghozzá a nagy rivális, az egypontos hátrányban lévő Vasas ellen.

Kapcsolódó cikkek