Három oltása ellenére koronavírusos lett és kórházba került Kunhalmi Ágnes

Megosztás

Az MSZP társelnöke rendkívül erős tüdőfájdalomra ébredt és reméli, három oltása megvédi a legrosszabbtól. Mindenesetre kórházi ápolásra szorul.

Csütörtök reggel lett pozitív a gyorstesztje, de annyira rosszul érezte magát, hogy kórházban ápolják. A Facebookon saját maga számolt be a nem túl jó fejleményekről.

“Ma reggel a gyorsteszt nálam is pozitív lett. 😞

Már este szúrt a hátam, és hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül. Olyan rosszul lettem, hogy a Honvédban kötöttem ki. Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két Astra Zeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz!

Nagyon szépen kérek mindenkit, vegye fel az oltásokat, ez nem játék! Vigyázzatok magatokra!”

A bejegyzés alatt rengetegen kívántak jobbulást párttársai és ellenzéki politikusok közül, de kormánypártiak is gyors jobbulást és felépülést kívántak Kunhalminak, köztük például Dömötör Csaba, Hoppál Péter, vagy éppen Kósa Ádám. “Jobbulást kívánok! A vírus elleni harcban mind egy oldalon kell állnunk. Bízom a gyors felépülésben és a magyar egészségügyi dolgozók szakértelmében! 🙏 Kósa Ádám, EP képviselő”

Bárcsak minden témában ilyen béke és egyetértés lenne a parlamentben.

Kapcsolódó cikkek