Országos szinten is kiemelkedő, mennyi pénzt költött múlt héten Facebook-hirdetésre a borsodi fideszes jelölt

Megosztás

Kiss János, a 2-es számú választókerület kormánypárti jelöltje csaknem egymillió forintot költött, ezzel országosan ismert politikusok táborába került.

A Telex.hu hétről hétre megvizsgálja Lájkbajnokság című sorozatában, hogyan teljesítettek lájkok terén az egyes politikusok és politikai szereplők a közösségi médiában. A kimutatásnak része az is, hogy megnézik, ki mennyit költött hirdetésre a Facebookon – s ezen a téren bizony láthattunk most egy borsodi kötődésű érdekességet.

Kiss János ugyanis, akiről néhány hete derült ki, hogy a BAZ megyei 2-es választókerület fideszes képviselőjelöltje lesz a tavaszi országgyűlési választásokon, országosan ismert politikusok közé beférkőzve a negyedik helyen zárt a vonatkozó listán!

A Telex gyűjtése szerint Kiss János 920 ezer forintot költött a múlt héten Facebook-hirdetésre, de az is kiemelkedő, hogy az oldalát a Facebookon is elérhető adatok szerint egy tízfős stáb kezeli – miközben alig 3600-an kedvelik az oldalát.

A borsodi fideszes jelöltet a múlt héten a költések tekintetében csak Márki-Zay Péter, Orbán Viktor és Dúró Dóra múlta felül.

Forrás: Telex.hu

Kapcsolódó cikkek