Rémálom a vasútállomáson: a babakocsi már a vonaton volt, a szülők még nem, a szerelvény pedig elindult

Megosztás

A kisbaba így felügyelet nélkül robogott a vonaton, a kétségbeesett szülők pedig megpróbálták utolérni a szerelvényt úgy, hogy a következő állomásig elévágnak. Végül mások oldották meg a problémát, akik felfigyeltek a “gazdátlan” kisgyermekre.

A német szövetségi rendőrség számolt be hétfőn arról, hogy vasárnap két szülő szerencsétlen körülmények között elveszítette kisbabáját, de sikerült megtalálni a csecsemőt, és visszajuttatni a szülőkhöz – írja a 444.hu.

Az AP hírügynökség jelentése szerint.a német szülők a düsseldorfi vasútállomáson készültek felszállni egy vonatra vasárnap kora reggel. A férj feltolta a szerelvényre a babakocsit, és várta, hogy felesége megérkezzen. Időközben azonban a mozdonyvezető becsukta az ajtókat, és a vonat útjára indult.

A pánikba esett szülők egy közelben parkoló taxishoz rohantak, abban a reményben, hogy a vonatot a közeli Duisburgban lévő megállóban utolérik. El is indultak. A kísérő nélküli gyermeket időközben észrevette több utas is, akik azonnal riasztották a kalauzt és a mozdonyvezetőt. A vonat ezt követően visszafordult és visszatért Düsseldorfba.

Az nem derül ki a jelentésből, hogy kik és hogyan érték el a szülőket, de végül ők is visszatértek Düsseldorfba, ahol a rendőrök visszaadták nekik a gyereket. (AP)

Kapcsolódó cikkek