Egymilliót fizetett, hogy rabolják ki és verjék meg az exbarátnőjét | videó

Megosztás

Egy harmincas éveiben járó férfi először azzal bízta meg egy ismerősét és annak barátnőjét, hogy kövessék és figyeljék a volt párját, majd később arra vette rá őket, hogy támadják meg a nőt az otthonában, rabolják ki és bántalmazzák – áll az ügyészség közleményében.

A férfi nem elégedett meg a megfigyeléssel, hanem később azzal bízta meg barátját, hogy támadják meg a sértettet a lakásán, kötözzék meg, bántalmazzák és rabolják ki. A megbízás teljesítése esetén egymillió forintot ígért.

Ahogy az ügyészség által közzétett videón is látható, a nő futárnak adta ki magát, aki virágot visz. A sértett gyanútlanul ajtót nyitott, utána megtámadták.

„A férfi belökte őt a lakásba, megütötte, barátnője pedig megkötözte a földre került nőt. A férfi ezután vállfatartó vascsővel a sértettet testszerte megütötte”

– rögzítette az ügyészség.

Az áldozat többszörös csonttörésekkel úszta meg a támadást, majd a szomszédjától kért segítséget, aki hívta a rendőrséget.

„Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség mindhárom vádlottal szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.”

Kapcsolódó cikkek