Újévkor a Fidesz támogatására buzdított a Hit Gyülekezete vezetője

Megosztás

„A 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom, vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt”

– jelentette ki a Hit Gyülekezetének vezetője újévi beszédében, amelyet az egyház lapja, a Hetek.hu közölt. A 444.hu emlékeztetett: a kormány 2020-ban kötött megállapodást a Hit Gyülekezetével, melynek értelmében a Németh Sándor vezette gyülekezet állami és önkormányzati intézményekkel azonos támogatásra lett jogosult, korábban pedig bejegyzett, történelmi egyházként ismerték el. Németh jelenleg az ATV tulajdonosa.


Ma azt látjuk, hogy olyan törvénykezési folyamat indult el, főleg a nyugati világban, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a természetet, például a szexuális törvényt, a házasság törvényét, ezért ez fundamentális probléma az emberiség számára. Nem egy kis következmény, hanem egy alapprobléma.”

Németh Sándor az összefoglaló szerint kitért arra is, hogy súlyos probléma ugyan a korrupció vagy a gyűlölködés, de szerinte Jézus ezeket a törvénytelenség következményének nevezte, és mint mondta, ennél összehasonlíthatatlanul nagyobb probléma az, hogy

„elkezdődött egy természetellenes törvénykezés, és úgy tűnik, hogy nem áll le, és Magyarország is ennek a fenyegetettsége alatt áll. Ez a természetellenes törvénykezés összefüggésben van a globalizmus eszméjével, illetve mozgalmával”.

Ezért a Hit Gyülekezete vezetője, az ATV tulajdonosa szerint a legnagyobb kérdés a magyarok számára, hogy vajon kinek a kezébe kerül az állam irányítása. Szerinte vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.”

(Németh Sándor a beszédében többször is a törvénykezés szót használta, amely a bíróság jogalkalmazó munkáját jelenti, de feltehetően a parlamenti munkára, a törvényalkotásra célzott.)

Kapcsolódó cikkek