Újabb balhé, 25 millióból épült Borsodban “borász élménypince”, csak az eredményt nem látjuk

Megosztás

Ne lepődjünk meg, ezt az EU-s támogatást is a Geotermikus Király vághatta zsebre és használhatta fel(?) legjobb tudása szerint. De ahogy az erőművekből, ebből sem láthatunk semmit.

A helyszín Borsodgeszt, a főszereplők ugyanazok, aki pedig lerántja a leplet a Fidesz újabb felettébb gyanús EU-s pénzosztásáról, ismét Hadházy Ákos, független képviselő, mint már annyiszor. Hadházy saját Facebook-oldalán tette közzé az eddig megtudott “furcsaságokat”.

Lehet, hogy egy kép erről: fa és szabadtéri

“Ez kérem egy élménypince, ami fellendíti a borászati turizmust 25 millió EU-támogatásból Borsodgeszten…Mit ad Isten, ezt a támogatást is a Geotermikus Király kapta, aki sok-sok milliárd támogatást kapott olyan erőművek megépítésére, amelyik helyén csak egy bádogsufni van, vagy van, ahol az sem. A geotermikus honlapon szerepel is az élménypince (egy sertéstelep és egy romániai szürkemarha nyáj mellett).

Az egy külön vicc, hogy a helyiek szerint a tàbla nem régen még egy másik omladozó tanya falára volt kirakva. Megnéztem, és valóban: a szomszédos tanya falán még látszik a ragasztó helye:) A helyiek azt is elmondták, hogy néhány ózdi bányászt vittek oda, aki a tanyához tartozó kis pincén javítgatott valamit. Persze a 25 millió aprópénz a sok milliárd geotermikus támogatáshoz képest, de jó üzletember lehajol minden fillérért. Ami persze egy átlagos magyar ember 8 éves bére.”

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „Meg? Ha igen akkor innentől kezdve nem szeretnék tovább semmit sem mondani.”
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, fa és hó

Kapcsolódó cikkek