Az internet népe szétszedi Szilágyi Liliána húgának védelmező levelét – túl felnőttes és ügyvédes?

Megosztás

Elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a világhálón ahhoz a nyílt levélhez, amit az írás szerint Szilágyi Liliána húga, Gerda fogalmazott meg és ebben tökéletes védőbeszédet ír édesapjáról, ellenben teljes egészében hazugnak nevezi saját nővérét és édesanyját. A levelet olvasók szerint azonban ez jó eséllyel nem lehet az épphogy nagykorú kislány önálló gondolatainak tömege, itt is az apát gyanítják a háttérben.

Ember legyen a talpán, aki az elmúlt két nap viharos gyorsasággal történő eseményeiben képes igazságot tenni. Két, homlokegyenest ellentmondó vádaskodás Szilágyi Liliána úszónő és ügyvéd édesapja között, akit Liliána lelki, fizikális és szexuális bántalmazással vádolt meg. Alig telt el néhány óra, amikor dr. Szilágyi Zoltán máris reagált és azonnal visszalőtt saját lányára és perrel fenyegette meg.

Aztán teljesen váratlanul, pénteken beszállt a körbe a szintén úszó Szilágyi Gerda és azt állította egy nyílt levélben, hogy nővére minden állítása hazugság, az ő apja soha nem vetemedne arra, hogy bántalmazzon bárkit, főleg nem őket és egyébként is tökéletesen rendben van a fejlődése, pedig vele él.

Amit azonban a hozzászólásoknál tapasztal az ember, abból azonnal az jön le, hogy az olvasók döntő többsége egy szavát sem hiszi az édesapának. Úgy gondolják, a fiatalabb lány levele vagy kényszer alatt született, vagy eleve nem is ő fogalmazta meg, hanem “tollba mondta” lányának. Itt az egyik fél egészen biztosan hazudik a történetben, de ember legyen a talpán, aki megállapítja, ki mond igazat és ki beszél zöldségeket. Valószínűleg elférne már egy rendőrségi nyomozás a bizonyítás miatt, mert itt nem apróságokkal dobálóznak, hanem kőkemény vádakkal.

Az internet népe mindenesetre jelen állás szerint Liliánának hisz. A hozzászólásokból szemezgetünk.

“Hiába, egy ügyvéd akkor is ügyvéd marad, ha egy 18 éves lány nevében próbál fogalmazni…”

“Jé pont olyan amit egy fiatal lány magától megfogalmazna véletlenül sem egy jogász apuka kikényszerített levele…”

“Névmások ugyanúgy nagybetűvel, de ugyanaz a stílus és szóhasználat, mint az öreg pszichopata tegnapi levelében. Tollbamondás ez, nem levél.”

“A következő az lesz, hogy Gerdát bántalmazta az anyukája és a nővère……”

“Ezt a lányt ki kell onnan menteni…”

“Ez után már 100000000%, hogy itt az apa egy f*sz. Lediktált egy levelet is a lánya nevében. Hányok az ilyen emberektől. Maga alatt vágja a fát.”

“S pont az apuka is s a 19 éves lánya is kicsit archaizálva s-t használ kötőszónak, s nagyon hasonlóan fogalmaznak. Pont mint én s az apám. Ja nem.”

“Ez a megfogalmazás nem egy fiatal lányé… apuci diktálta”

“Azért az nekem nagyon furcsa, hogy mindkét levél olyan sajtóorgánumnál landolt, ami egyértelműen NER-közeli…”

“Ez a level mar annyira hivatalos, hogy nem hinnem, hogy egy tinedzser irta…”

“A ‘nyílt levelet’ már csak a tipikus nyakatekertsége okán is érezhetően az ügyvéd apuka írta…”

“Ez a levél jogi nyelven íródott,nem egy fiatal gondolatai alapján.”

“Kicsit sem fura, hogy egy lány a nővérét teljes nevén emlegeti. Ez a levél minden, csak nem életszerű 😞

Egyre inkább kíváncsiak vagyunk, melyik verzió az igaz és mikor és hogyan fog ez bebizonyosodni.

Kapcsolódó cikkek