Újra felbukkant “az ördög ügyvédje”, januártól újabb bomba híreket ígér

Megosztás

A már több hatalmas botrányt is kirobbantó ismeretlen szeptember óta nem hallatott magáról, most azonban újabb csapásokat ígér a kormányoldalra. Varga Judit és Novák Katalin neve is a kalapban. Mire számíthatunk?

„Januártól aktivizálom magam” – így kezdődik az a bejegyzés, amely hétfő délelőtt jelent meg Az ördög ügyvédje című Facebook-oldalon, és amelyben Novák Katalin most már államfőjelöltet és Varga Judit igazságügyi minisztert is szóba hozzák.

Az ördög ügyvédje volt az, aki kirobbantotta a Borkai Zsolt korábbi győri fideszes polgármestert érintő szexbotrányt; az oldalon akkor csaknem naponta, majd hetente jelentek meg különféle állítások. Azóta azonban csak ritkán jelentek meg új posztok, a legutolsót szeptemberben tette közzé az oldal ismeretlen kezelője.

Bár az elmúlt hónapokban a rendőrség mindenképpen Czeglédy Csabával próbálta összefüggésbe hozni az ismeretlen szivárogtatót, ám ő maga határozottan cáfolja ezt és egyelőre nem is sikerült semmilyen bizonyítékot ezen ügyben felmutatni. Mindenesetre kíváncsian várhatjuk, kiről és mit tud “az ördög ügyvédje”.

Related posts