Levetkőzött alsógatyára egy férfi a budaörsi Auchanban és fürdött egyet a pontyok akváriumában – videó

Megosztás

Igencsak nagy feltűnést keltett emberünk a bevásárlóközpontban december 24-én, amikor létrára mászott, csobbant egyet alsónadrágban a pontyok kismedencéjében és onnan kívánt boldog karácsonyt mindenkinek. Ja és egy ott vásárolt pontyot vissza is engedett a Dunába.

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi azok, akik december 24-én az utolsó pillanatokra halasztották a karácsonyi nagybevásárlást a budaörsi Auchan áruházban. A városi gerilla- (vagy troll-) videóikról ismert Kretének (Cretins) YouTube-csatorna egyik arca, Regi nem kisebb őrültséget talált ki, mint hogy megmártózik az élő halak medencéjében – a mutatványt természetesen feltöltötték a csatorna oldalára is. Mint az a videóból is kiderül, a csíny nem volt olcsó. Idézzük az esemény jegyzőkönyvét:
„Nevezett személy az áruház területén alsónadrágra vetkőzött, majd a halaspultnál található akváriumba belemászott és fürdött.”

A videó további részében a vlogger egyébként szabadon enged egy, a vásárcsarnokban vett pontyot is, ami a Dunában folytatja tovább földi pályafutását. Regi egyébként azt is elárulja, hogy nem kíván álszent lenni, és ő is halászlevet fogyaszt karácsony este. (Szeretlekmagyarorszag.hu)

Íme a videó:

Kapcsolódó cikkek