Karácsonyi programajánló

Megosztás

Idén a hétvégére esik karácsony ünnepe, de aki a családi összejövetelen felül keres elfoglaltságot az ünnepek környékén, az se marad hoppon. Összeszedtünk néhány érdekes eseményt Mezőkövesden és Miskolcon, amivel az ünnepek környékén tölthetjük szabadidőnket családunkkal vagy a barátainkkal.

Az egyes programok nevére kattintva bővebb információkat is elér!

Fényvonat

December 25-én és 26-án az alapmenetrenden felül karácsonyi díszítésű, kivilágított „fényvonatokat” közlekedtet a LÁEV.

A „fényvonatok” Miskolc-Dorottya utcáról 16:30-kor, Lillafüredről 17:25-kor indulnak, előzetes regisztráció nélkül, normál díjszabás szerint vehetőek igénybe. A járatok Diósgyőr, Majláth, Papírgyár, Puskaporos megállóhelyeken és állomásokon nem állnak meg.Városrész

  • Helyszín: Miskolc – Lillafüred
  • Időpont: 2021. 12. 25. és 26.

Nincs Karácsony KKevin Nélkül

A hosszú hétvége előtt érkezik a Movie karácsonyi bulija ahová érkezik az ország egyik legújabb kedvence, aki nélkül nincs karácsony egyik évben sem.

  • Helyszín: Mezőkövesd,Movie Club
  • Időpont: 2021. 12. 23.

SEGÍTSÉG, MEGNŐSÜLTEM!

Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba új egyszemélyes vígjátéka, amelynek 2016. október 29-én, a budapesti Thália Színházban volt a bemutatója, és azóta számos teltházas előadást élt meg. A humoros anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ egyfajta tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

  • Helyszín: Miskolc, MÜHA Művészetek Háza
  • Időpont: 2021. 12. 27.

Kapcsolódó cikkek