Utcai futóverseny miatt lezárások Miskolc belvárosában

Megosztás

Több éve rendezik meg a Rotary-Zips Mikulás-futás elnevezésű sporteseményt a miskolci belvárosban. A 2021. december 8-án esedékes rendezvény következtében részlegesen lezárják a belváros egyes útszakaszait a 13.00 és 15.00 óra közötti idősávban.

A futóverseny 13.00-kor indul a Városház térről, és a Széchenyi utca – Kazinczy utca – Hősök tere – Déryné utca – Széchenyi utca – Városház tér vonalon halad. A vége 15.00 órára várható.

A sportoló tömeg biztonsága érdekében a Széchenyi utcán közlekedő villamosjáratok utazóközönségének a Városház tér és a Villanyrendőr megállók között ebben az időszakban néhány perces megállásokra kell számítania. Ugyanígy rövid idejű korlátozások vonatkozhatnak a főutcára (engedéllyel) behajtani kívánó egyéb járművekre.

Hasonló lesz a helyzet a Kazinczy utca Villanyrendőr – Régiposta utca közötti szakaszán. Az MVK Zrt. itt elhaladó buszjáratait a cég intézkedő munkatársai néhány perces időtartamokra megállítják majd. A jelen lévő rendőri és rendészi biztosítás ugyancsak felügyelni-korlátozni fogja a gépjárművek behajtását a Kazinczy utcára, illetve a Déryné utcára.

Kapcsolódó cikkek