Csöbör Katalin újabb szalagátvágása, két újraaszfaltozott szirmabesenyői utcát adott át a kormánypárti képviselő

Megosztás

A fejlesztés 33 milliós támogatásból valósult meg.

– Az Alkotmány utca a Belügyminisztérium pályázatán elnyert húszmilliós összegből, valamint az önkormányzat tízmillió forintjából újulhatott meg – ismertette Bodnár Krisztián szirmabesenyői polgármester, hozzátette, a Magyar Falu Programból több mint tizenhárom és félmillió forint került a településre, ezáltal újult meg a temető mögötti útvonal mintegy háromszázhatvan méteren.

– Szintén a Magyar Falu Program keretében kétmillió forintot nyertünk, így valósítottuk meg a temető körbekerítését – tette hozzá a településvezető. 

– A két út átadása is mutatja, hogy a település dinamikusan fejlődik. Ez köszönhető a település vezetésének és természetesen a kormány támogatásának is. Ezáltal sikerült felújítani az egészségügyi központot, a rendőrséget, a családsegítő épületét, de az óvoda energiakorszerűsítését is ennek köszönhetően tudtuk befejezni, továbbá utak és járdák újulhatnak meg így – fogalmazott az ünnepi átadáson Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, hozzáfűzte, reméli, hogy az itt élők érzékelik azt a szándékot, amit a kormány a vidéki települések fejlesztéséért tesz. (Minap.hu)

Milyen jó lenne, ha Miskolcnak sem folyton csak az elvonás jutna a kormányzat részéről…

Related posts