Pénzért lehetett élőben nézni Berki Krisztián feleségének szülését

Megosztás

Ilyenre a hazai celebvilágban még nemigen akadt példa, mégis döbbenetesen sokan fizettek azért, hogy nézhessék a közvetítést.

Megszületett Berki Krisztián és felesége, Mazsi kislánya, a szülést élőben közvetítette a pár – számolt be róla a Blikk és a Telex. A folyamat elejét még bárki láthatta, a végén viszont fizetnie kellett annak, aki nézni akarta a kisbaba világra jöttét.

Mazsi egy magánklinikán hozta világra kislányát, a videóknál pedig feltüntették, hogy reklámról van szó. „Percenként 32.000 új látogató van az oldalon… így tapasztalhattok némi fent akadást, de folyamatban van a megoldás! Hihetetlenek vagytok! Az élők természetesen visszanézhezők lesznek!” – írta csütörtök éjjel a Facebook-oldalára Berki Krisztián.

A visszanézhető videókból kiderült, hogy az orvos több vizsgálat után azt javasolta, hogy végezzenek császármetszést, a kamerát csak addig kapcsolták ki, amíg a kismama megkapta az érzéstelenítőt. Később aztán a kamera végig jelen volt a császármetszés összevarrásánál, és azt is láthatták a nézők, hogy a baba a szülőszobában édesapja mellkasán tölti első perceit.

A videókra azt írta ki a házaspár, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat és a trollokat akarják elkerülni a fizetős tartalommal, de így is rengeteg hozzászólást kaptak, hiszen a téma mindenkit megmozgat. Sokan felháborodtak, amiért egy kismamát a szülés előtti érzékeny pillanatokban kameráztak, sokan egy család privátszférájának feszegetését látják a videóban, mások viszont szurkoltak a párnak, és jókívánságokat küldtek nekik. Mások szerint a pár a szülés élő közvetítésével növeli a nők körüli elvárásokat, több nő is azt kifogásolta, a videóval azt sugallják, szülés közben is legyenek csinosak, szenvedés közben is tűnjenek kisimultnak.

via Telex.hu; Fotó: Berki Krisztián Facebook

Kapcsolódó cikkek