Faluházban gyűjtötték a Stop Gyurcsányra az aláírásokat, majd hirtelen törölték a posztot – videó

Megosztás

Senkinek semmi problémája nem volt azzal, hogy egy önkormányzati épületben egy párt (a kormánypárt) aláírási akciója zajlik, aztán amikor Hadházy Ákos kicsit elkezdte megkapargatni az ügyet, hirtelen eltűnt két poszt is a közösségi médiából ezzel kapcsolatban.

A független képviselő igyekezett felderíteni ezt a visszás helyzetet, de a telefonbeszélgetések során is csak az nyert megerősítést számára, hogy ez így nincs rendben.

A faluházban lehet aláírni a Stop Gyurcsány!-petíciót a Győr-Moson-Sopron megyei Mihályiban. Csitei Gábor polgármester biztatta is a lakosokat egy szeptemberi Facebook-posztban, amiből most, Hadházy Ákos érdeklődése után törölte a faluházról szóló részt. Így tett egy későbbi poszttal is.

Hadházy szerint problémás, hogy egy önkormányzati épületben lehet aláírni egy párt petícióját, de hiába kérdezte telefonon, Csitei nem válaszolt, szerinte rendben van-e.

A parlamenti képviselő először a polgármesteri hivatalban érdeklődött, ahol azt mondták, hogy éppen nem lehet aláírni, mert a faluházban dolgozó önkormányzati alkalmazott átment a kultúrházba takarítani. Csitei ehhez képest azt állította, önkéntes segítő gyűjti az aláírásokat.

Hadházy mindkét telefonbeszélgetést közzétette:

A polgármester függetlenként indult 2019-ben, és 82 százalékkal nyerte az önkormányzati választást Mihályiban. (444.hu)

Kapcsolódó cikkek