Csöbör Katalin ismét saját sikerének mutatja az M30-as hamarosan bekövetkező átadását

Megosztás

A B-A-Z megyei országgyűlési képviselőnő a kampány közeledtével még inkább saját érdemének kívánja bemutatni az új autópályaszakasz átadását. Igaz, az interneten a sok köszöngetés mellett volt, aki kicsit helyre is rakta Csöbör Katalint.

Meglepődünk-e, hogy az M30-as autópálya átadását is Csöbör Katalinnak köszönhetjük? Legalábbis a képviselőasszony szerint…

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Fontos a többes szám első személy, illetve a kép alá illesztett saját név. A békemenetes fotózkodás után ez pont beleillik a kampányba. A probléma csak annyi, hogy ehhez Csöbörnek jóval kevesebb köze van, mint amennyit láttatni szeretne.

A rengeteg köszönetnyilvánítás (!) mellett azonban két érdekes vélemény is olvasható a hozzászólások között.

” Ez az, amit 2011-re terveztek és vállaltuk a nemzetközi kötelezettséget? Nem sokat késett….. jajj dehogy is, a határig kész lett határidőre…. igaz csak 800 m, de kész lett, a szlovákok és a románok 2011-re kész is lettek…..hm… http://www.mernokkapu.hu/index.php?n=5&tartalom_id=36…

“Maradjunk annyiban, hogy mindenki véleményét tiszteletben tartva nem átadjuk – átadásra kerül.”

Azt pedig már megszokhattuk, hogy közvetlenül a választásokat megelőzően hirtelen látványosan megugranak az alapkőletételek és átadások a kormánypárt politikusainak részéről. Ez minden eddigi kormányra igaz.

Kapcsolódó cikkek