Nyert a DVTK, közvetlen riválist sikerült legyőzni

Megosztás

Két találattal sikerült megverni a Dorog csapatát.

A labdarúgó NB II 12. fordulójában a játéknap előtt hetedik helyen álló Diósgyőr a hatodik Dorogot fogadta. A mérkőzés kétgólos hazai sikert hozott, így a miskolciak megelőzték ellenfelüket a tabellán.

DIÓSGYŐRI VTK–DOROGI FC 2–0 (10)

Diósgyőr, 1663 néző. Vezette: Vad II. (Becséri, Aradi).
Diósgyőri VTK: Póser – Szeles, Hegedűs J., Szatmári – Eperjesi, Zsemlye, Molnár G., Oláh B., Bokros (Bárdos, 83.) – Könyves (Horváth Z., 62.), Hornyák (Zsolnai, 59.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Dorogi FC:  Tulipán – Kárász (Nyíri, a szünetben), Dlusztus, Izing, Papp M. – Lénárth (Nagyházi, 68.) – Girsik, Szerencsi (Barna, 89.), Hajdú (Pohner, 89.), Szedlár – Szabó L. (Csillag, 75.). Vezetőedző: Fenyvesi László
Gólszerző: Könyves (10.), Eperjesi (65.).
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér: – Értékes győzelmet arattunk, arra készültünk, hogy ma mindenképpen nyernünk kell. Nehéz ellenfél volt a Dorog, igazolta a hírnevét, szervezett volt a játéka. Jókor rúgtuk a gólt, utána megbecsültük a labdát, az ellenfélnek egyetlen helyzete volt, amikor eladtuk a labdát. A második félidőben megvolt a meccs, nem engedtük az ellenfelet a kapunk elé, aztán sikerült növelni az előnyünket, és ezután már éreztem, hogy megvan a meccs.
Fenyvesi László: – Készültünk a meccs első negyedórájára, hogy ne kapjunk gólt, sajnos, ez nem jött össze és hátrányba kerültünk. Az első félidőben kombinatív, kreatív foci játszottunk, több komoly helyzetet is kidolgoztunk. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, sajnos, nem tudtunk kihasználni egyet sem, így a Diósgyőr megnyerte a mérkőzést. 

Nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek