A PestiSrácok arra biztatja a kormánypártiakat, hogy szavazzanak Dobrev Klárára

Megosztás

Egyre több felmérés mutatja azt, hogy ha Márki-Zay Péter nyeri az ellenzéki előválasztás második fordulóját, akkor van a legnagyobb esély a kormányváltásra, sőt, győzelme esetén kevesebben szavazhatnak a Fidesz listájára. Erre reagálva már a kormánypropaganda médiája elkezdte Dobrev Klárát támogatni – szúrta ki a JövőTV.

Ha nincs Demokratikus Koalíció, akkor nincs Gyurcsányozás és nincs az az ellenségkép, amivel a kormánypártiak riogathatnák a választókat, ezért nincs igenis szerencsés lenne, ha nem Márki-Zay Péter nyerné az előválasztás második fordulóját.

A PestiSácok.hu oldalon megjelent, Varga-Bíró Tamás publicisztikájában egyenesen arra kéri a kormánypárti szimpatizánsokat, hogy menjenek el és szavazzanak a DK-s Dobrev Klárára:

Summa summarum minden kormánypárti szimpatizánst arra biztatok, hogy igenis menjen el szavazni az ellenzéki előválasztás második fordulójában, s voksát tegye Dobrev Klárára!

Az ellenzéki megnyilvánulásairól eddig nem híres Magyar Nemzet is meglepőt húzott, aki Dobrev pozitív tulajdonságait mutatta be, pedig a Stop Gyurcsány! petíció és a Gyurcsány Show kampány mellett nem ez lenne az evidens.

Hogy milyen mondatok szerepeltek a ma megjelent publicisztikában, íme néhány idézés:

  • “Dobrev Klára az Európai Parlament alelnökeként a leginkább beágyazott az európai politikában”
  • “„Számomra a történet arról szól, hogy a legjobb adottságokkal, képességekkel rendelkező jelöltet kell választani – mondta Oszkó Péter”
  • “Vásárhelyi Mária baloldali szociológus is Dobrev Klára mellett tett hitet, mivel úgy gondolja, hogy a DK jelöltjének megvan az esze, a felkészültsége, a munkabírása, és a kormányzati gyakorlata is és mögötte áll az ellenzék legerősebb pártja, a párttámogatás nélküli politizálást pedig fából vaskarikának gondolja.”

Kapcsolódó cikkek