Bige: Bármi jobb Orbánnál, támogatni fogom az előválasztás győztesét

Megosztás

Nem tervez belépni egyetlen pártba sem, de ha az ellenzék bármilyen segítségét kéri, szívesen megteszi. Úgy véli, Orbán Viktor jelenlegi kizsákmányoló rendszerénél minden csak jobb lehet.

Mindenképpen támogatni fogja azt a miniszterelnök-jelöltet, aki megnyeri az ellenzéki előválasztás második fordulóját – többek között erről beszélt a Klubrádiónak adott interjújában Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa, Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója.

Ami ma van, az nem jó Magyarországnak és a magyar emberek nagy részének, csak egy szűk részének

– fogalmazott Bige László, aki szerint minden sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi kormány. 

A  sajtóban “műtrágyakirályként” is emlegetett nagyvállalkozó a riporter kérdésére azt mondta, saját magát politikán kívülinek tartja, nem is tervez belépni egyik pártba sem, de ha bármilyen segítségét kéri az ellenzék, abban partner lesz.

Ebbe belekényszerítettek engem, és nem tudok mást, mit tenni.

Bige hozzátette, biztos benne, hogy jön egy új kormány, bár nem tudja, mikor, de azt igen, hogy jobb lesz, mint ami ma van.

Egy fa sem nőhet az égig, vagy kidől vagy kivágják.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Bige László már többször került konfliktusba a kormánnyal és a hatóságokkal, több eljárás is indult ellene, még házi őrizetben is volt. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek