Belső információk a Fidesz működéséről: az elszigetelt Rogán irányítja a teljes kampányt

Megosztás

Nagy terjedelmű, rendkívül nagy betekintést nyújtó cikket közölt a Fidesz kamánystratégiájáról és a kormánypárt működéséről a 444.hu. A cikkben leírják, hogy a komplett kampány Rogán Antalon múlik, aki emiatt rengeteg feladat alól mentesül, Orbán Viktor csak vele egyeztet erről és amit Rogán mond, azt minden más Fidesz-politikusnak ellenvélemény nélkül kell végrehajtani.

Szóba kerül az is, hogy Rogán irányítj a propagandasajtót is: egyszerűen behívatja a főszerkesztőket és eligazítást tart arról. hogy mit csináltak eddig, mit vár most, néha még azt is megszabja, hogy milyen szavakat használjanak a cikkeikben. A portál forrásai szerint Rogán a különleges hatalma és a személyisége miatt is eléggé elszigetelődött, nem jár össze párttársaival, nem is nagyon kommunikál velük, a hatalma az Orbán Viktorhoz fűződő viszonyából ered.

Érdekes fejtegetés, hogy ugyanakkor a fix kampánystratégia még mindig nincs meg a Fidesznél a 2022-es választásokra – egyelőre többféle narratívát tesztelnek, hogy a szavazók mire vevők, mire nem, és ez alapján döntenek, de ez a döntés még nem született meg.

A cikk ezen a linken elolvasható!

Kapcsolódó cikkek