Több emberre is rátámadt Miskolc belvárosában egy férfi – videó

Megosztás

Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója számolt be a Minap.hu lapnak a csütörtök délutáni események részleteiről. Mint elmondta, járőr- és vezetőkollégái rádión kapták az értesítést, miszerint a Búza térnél egy erőszakos garázda személy több járókelőt megtámadott, és a Centrum irányába tart. A rendészek azonnal elindultak a helyszínre, miközben a térfelügyeleti szolgálatot teljesítő munkatársaik a kamerák segítségével követték az agresszív férfi útját.

A férfi előbb megállt az ellenzéki előválasztásra felállított sátor mellett, és – amint a kamerafelvételeken is látható – megütött egy vélhetően aláírásra váró férfit. Szintén láthatjuk a videón, amint a pár méterre lévő kormánypárti standot felrúgja a villamosmegállónál, az ott tartózkodó aktivista hölgy felé ütő- és rúgómozdulatokat tesz. A közelben tartózkodó fiatalok megpróbálták útját állni, de velük szemben is támadólag lépett fel.

Ezután viszont nem sokkal utolérték a rendészek, akik a további támadások kivédése érdekében a földre vitték a garázdát, s a rendőrök kiérkezéséig (nagyjából tíz percig) ott is tartották. Íme, a Minap.hu felvétele:

Forrás: Minap.hu

Kapcsolódó cikkek