Koleszár István: Borsod az ígéretek földje!

Megosztás

Koleszár István vagyok, a választókörzet szívében élve a 2021-es előválasztás során a 4-es számú, Kazincbarcika központú választókerület indulójaként, függetlenént és valódi civilként méretem meg magam az előválasztáson. Mindig saját erőből, és nem költségvetési pénzből boldogultam.

A kampány során a választókerületemben feltártuk a körzet valós problémáit. Én úgy látom, hogy tényleges változás akkor fog bekövetkezni, ha ÖNÖK (TI) a részvételi demokráciával mindig élve, minden választáson kinyilvánítjátok az AKARATOTOKAT, ha hiteltelenné válik egy politikus (párt), értelemszerűen azonnal el kell fordulni tőle és másra adni a voksot. Akkor lesz változás, ha a fentiek alapján az önkormányzatok és a kormányzati hivatalok KÖZSZOLGAKÉNT fognak dolgozni, mert őket TI, az adófizetők tartjátok el. Azt látom, hogy az ígéretek földjén élek, itt mindenki ígér mindent.

A volt bányászvidékek semmit sem kaptak, csak ígéretet, ígéret volt a kertes Magyarország, ígéret volt a farmgazdálkodás, ígéret volt a vidéki turizmus, a működő úthálózat és vasútfejlesztés. Ígéret volt a modern oktatás, a preventív egészségügyi ellátás, a fejlődő falu és a valódi önkormányzatiság. Nem ígérgetve, de rámutatva arra, hogy rengeteg megoldandó feladat van. Az előválasztás alatt Sajószentpéteren és Kazincbarcikán gyakorlatilag folyamatosan kint vagyunk az utcán, jöjjenek el, és beszélgessünk!

Szavazzatok rám, azért, hogy ígéretek helyett tettek legyenek! Az előválasztás néhány nap múlva indul, ide kattintva lehet előregisztrálni azoknak, akik online kívánnak szavazni.

Kapcsolódó cikkek