A keresztény oldalról eltűnt egy cikk, ami az Eucharisztikus Kongresszus látogatószáma miatt akadt ki

Megosztás

Öncenzúra? Meglepő véletlen? Technikai hiba? A korábban még működő link már egy nem létező oldalra mutat.

„A helyzet drámai, testvérek. Drámai. Amúgy is jellemző beteg kultúránkra a közönyösség, ez azonban most a Kongresszus vonatkozásában rendkívüli módon megmutatkozik. 75 ezren regisztráltak egy korszakos esemény pápai miséjére, külföldiekkel, mindennel együtt, cakk-pakk” – áll abban a cikkben, ami eredetileg a Vasarnap.hu keresztény oldalon jelent meg, és amiben a szerző a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus látogatószámán szomorkodott, és emiatt kritizálta is a hazai katolikusokat.

Eltűnt a keresztény oldalról egy cikk, aminek szerzője az Eucharisztikus Kongresszus látogatószámán kesergett

A Végidők előjátéka, avagy miért nem érdekel senkit az Eucharisztikus Kongresszus? címmel közölt cikk már nem elérhető a Vasárnap.hu-n – ezt a Népszava fedezte fel. Szerencsére a Mandiner.hu-n még megtalálható az átvétel, ám a link, amire mutat, 404, nem elérhető. A magyarázat szerint „az oldal, amit keresel, talán törölve lett, át lett nevezve, vagy jelenleg elérhetetlen. Esetleg próbáljon meg rákeresni…” Próbáltuk külön kereséssel is, de úgy sincs meg. (A webarchive vissza tudja hozni, ide kattintva megnézhető, milyen volt.)

A cikk eltűnése különösen pikáns a vasarnap.hu egy másik, keddi írásának tükrében, amiben épp azért gyalázzák Dobrev Klárát, amiért letörölt egy Facebook-posztot. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek