Mindig van lejjebb: Parragh nem szeretné, ha kisfiát egy homoszexuális tornatanár segítené fel a létrán – videó

Megosztás

Mindezt egy országos tanévnyitón találta fontosnak elmondani a kamarai elnök, kijelentése pedig nagyon sok embernél kicsapta a biztosítékot, nem véletlenül.

Tökéletes összemosás Fidesz-módra.

Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”

 – ezt mondta hétfőn Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az Országos Szakmai Tanévnyitón Csongrádon.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete felháborodott az elhangzottakon.

Nem is tudom, hogy ezt lehet-e még überelni… Hova lehet még süllyedni ebben a témában?”

– nyilatkozta Nagy Erzsébet, a PDSZSZ ügyvivője az RTL Klubnak.

A szakszervezet szerint a gyermekek tabuk, nem csak a homoszexuális, de a heteroszexuális tanárok számára is, a pedagógusok nemi irányultsága pedig magánügynek számít, mint bármely más szakmában.

„Hogyan is képzeli azt, hogy bárkit a nemi identitása alapján diszkriminálnának? Vagy egyáltalán mi ezzel kapcsolatban a szándék? Ez abszolút nem civilizált hozzáállás” – mondta az ügyvivő.

A Háttér Társaság melegjogi civil szervezet szerint Parragh erősítette a kormány kommunikációját, és összemosta a pedofíliát a homoszexualitással. A szervezet szerint az Iparkamara elnökének mondatai csak erősítik a melegekkel szembeni előítéleteket. (444.hu)

Kapcsolódó cikkek