A McDonald’s is vizsgálja azt a magyar videót, amin az egyik alkalmazott a cipője talpán és a padlón törölgeti meg a hamburgert

Megosztás

A Redditen terjed I love meki címmel egy videó, amin az látható, hogy a McDonald’s-ból ismert egyenruhára és környezetre utaló gyorsétteremben a konyhai személyzet egyik tagja végighúz egy sajtszeletet a cipőjén, és úgy teszi bele a hamburgerbe, majd pedig a húspogácsáknak látszó dolgokat is megforgatja a padlón.

Közben magyar nyelven hallható, hogy valaki a cipőtalpon megsimogatott sajtakciónál azt mondja, hogy

Extra sajtos!

A videóból – amelynek eredeti verzióját időközben leszedték a Redditről, de más felhasználók újra feltöltötték – nem derül ki, hogy mikor és pontosan melyik étteremben készült, és az sem látszik, hogy a szendvicset végül kiadták-e a vendégeknek.

A Telex megkereste a McDonald’s-ot a videó miatt. Válaszukban azt írták, hogy bejelentésen keresztül szereztek tudomást a videóról, ezután belső vizsgálatot indítottak, ami jelenleg is folyamatban van.

Szeretnénk leszögezni, hogy a videón látható magatartás a hálózatunkban példátlan és teljes mértékben elfogadhatatlan

– válaszolták.

Amennyiben megbizonyosodnak, hogy valódi a videó, megteszik a szükséges munkajogi lépéseket az érintett munkavállalókkal szemben.

Related posts