Kompresszor: bérlés vagy vásárlás?

Megosztás

A vezeték nélküli légkompresszor egy kézi eszköz, amely nagyon sok helyen használható. A hordozható és kényelmes berendezések pneumatikus szerszámok működtetéséhez előnyösek. Kis mennyiségű sűrített levegőt képeznek annak érdekében, hogy a kézi szerszámokat könnyedén működtethetők legyenek. Használhatók gumiabroncsok felöltéséhez és törmelék eltakarításhoz is. Ezek a kompresszorok könnyedén elszállíthatók egyik helyről a másikra.

Ezeket a kompresszorokat akár béreljük, akár saját célra vásároljuk meg rendkívül hasznosak a mindennapokban. Igényesebb, nagyobb feladatok elvégzésére nem annyira alkalmasak, de jó pár előnye ezeknek is van. Első között érdemes a sokoldalúságot megemlíteni. Különböző iparágakban különféle feladatokhoz használható fel a kompresszorok. Néhány kompresszor akár egy járműakkumulátorról is működtethető. Sokoldalúsága mellett helytakarékos, hiszen nincsen helyhez kötve. A kicsi és kompakt kompresszorokat a házakban bárhol tárolhatjuk és könnyű feladatok elvégzésére azonnal használhatjuk. A vezeték nélküli kompresszorok nem rendelkeznek vezetékkel, ezért nem kell azért aggódni, hogy olyan helyen kell alkalmazni, ahol nincsen áramellátás. Ezt a kompresszort könnyedén lehet hordozni bármely területen.  Általánosságban elmondhatjuk, hogy a vezeték nélküli légkompresszorok tökéletes megoldást kínálnak a különféle munkafeladatok azonnal elvégzésére. Időt és pénzt lehet megtakarítani a mindennapi munkafeladatok elvégzésekor és egyszerű a karbantartásuk is.

Érdemes minden esetben a bérlés helyett inkább a vásárlás mellett dönteni, hiszen ezeknek a kompresszoroknak az ára nagyon gyorsan megtérül. A Profibarkács webáruház szerint is tökéletes megoldást kínál hétköznapi dolgok elvégzéséhez, mint például egy autó, vagy egy biciklikerék felfújásához. Egy YATO akkus kompresszor már 13 000 Forint környékén megvásárolható. Ha csak arra gondolunk, hogy hányszor kell egy bicikli vagy autó kerekét felpumpálni és ezért hány alkalommal kell elindulni egy benzinkútra, már időt is spórolhatunk, az idegeskedésről nem is beszélve. Ezek a kompresszorok azonnal használatba vehetők és bármely nehéz helyzetben kisegíthetik tulajdonosukat.  A YATO 18 V-os rendszer és tartós akkumulátorral működik. Akkumulátorral és gyors töltővel is megvásárolhatjuk, az eszközkészletet folyamatosan bővíthetjük. Ezekkel a kompresszorokkal a profi szakemberek is örömmel dolgoznak, hiszen a YATO gépek professzionális minőséget garantálnak. A termékhez kérhetünk kiterjesztett garanciát, illetve arra is lehetőségünk kínálkozik, hogy a már használatban lévő készülékünket visszavásárolják tőlünk. Általában az eredeti ár 50-70 százalékában történik meg a visszavásárlás, de ez csak nem használt vagy minimálisan használt termékek esetében érvényesíthető. A használt termékek visszavásárlása az eredeti ár 20 és 70 százaléka körül érvényesíthető. Az időtálló termékeket főképpen kisipari felhasználásra tervezték, de a webáruházban természetesen a profibb gépek is ugyan úgy elérhetők. Ha nyitott szemmel járunk az év bármely szakaszában akciókra is lecsaphatunk. Gondoljuk át, hogy a hordozható vagy a nem hordozható kompresszor az, amelyre a legnagyobb szükségünk van és igény esetén döntsünk a bérlés helyett inkább a vásárlás mellett.

Kapcsolódó cikkek