A Centrumnál akart öngyilkos lenni egy fiatal nő

Megosztás

Sikerült megmenteni az életét.

Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója elmondta, hétfőn kora este telefonált a rendőrség Tevékenységirányítási Központja a Miskolci Rendőrkapitányság Térfelügyeleti és Ügyeleti Szolgálatának, hogy bejelentés érkezett hozzájuk. – Egy nő felvágta az ereit a Centrumnál található szökőkútnál, majd távozott onnan. A Miskolci Önkormányzati Rendészet Térfelügyeleti Szolgálata a helyszínre vezényelte az összes szolgálatban lévő járőrt, akik azonnal keresésére indultak – mondta. 

A terület módszeres átkutatásának és a begyűjtött információknak az eredményeképpen 20:33 perckor a Honvéd Papp József Sporttelep melletti egyik elhagyott házban nagyon rossz állapotban találták meg a fiatal nőt, akinek kezén átvérzett a kötés. Többször eszméletét vesztette, miközben a rendészek hívták a mentőket, majd úgy döntöttek, mégis maguk viszik be az út túloldalán lévő B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház baleseti sebészetére. 

– Rendkívül jól összehangolt intézkedés volt ez, aminek hatására megmentették a nőt, aki társaságában két fiatal is volt, akikkel szemben országos körözést adtak ki, mert engedély nélkül távoztak a gyermekvédelmi központból – mondta az igazgató, aki hozzátette, a két fiatalt a rendőrök vették át a rendészektől.
Az adatok alapján a fiatal nő is a gyermekvárosban élt korábban. (Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek