Ez is változott egy év alatt: a tavaly “megújult” Index is beszállt a gyűlöletkampányba

Megosztás

Ezért kellett annyira átvenni a hatalmat és a teljes irányítást az egykor szebb napokat látott internetes oldal felett. Valami különös véletlen folytán tökéletesen a kormánymédia álláspontját harsogja az immáron a NER által tulajdonolt és irányított Index is.

A téma természetesen ismét a homofób törvénnyel kapcsolatos szexuális felvilágosítás, ahol a legkülönbözőbb “szakértőket” megszólaltatva mind egytől egyig azt bizonyítják, hogy a nyugati országokban minden teljesen félrement és csak a szemét maradt, de természetesen Orbán Viktor és kormányának fantasztikus kiállása éppen ennek ellenkezője, maga a tökéletesség.

Teljesen kizártnak tarthatjuk, hogy 13-14 hónappal ezelőtt egy akár ehhez hasonló cikk is megszülethetett volna az Indexen. De változnak az idők, a tulajdonosok, a főszerkesztő és máris beálltak mindannyian Orbán mögé a sorba. Hiszen ezért kellett az a sok cécó 2020 nyarán. Az eredményt látjuk.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatjuk el, de pontosan ugyanazt fogjuk találni benne, amit az összes többi kormányközeli média szinte szó szerint ugyanígy leközölt.

Kapcsolódó cikkek