Elképesztő halál, annyira izgult első bungee-jumping ugrásánál, hogy félreértett egy jelzést és leugrott kötél nélkül az ügyvédnő

Megosztás

Egyáltalán nem tudott ésszerűen gondolkodni, azt sem vette észre az áldozat, hogy még csak a heveder van rajta, a kötél nem. Félreértett egy jelzést és a mélybe ugrott, 25 évesen szörnyethalt.

Kicsit túlizgulta élete első bungee-jumping ugrását egy kolumbiai nő, ennek aztán az lett az eredménye, hogy ez lett élete utolsó ugrása is.

Az történt, hogy a fiatal Yecenia Morales párjával akarta kipróbálni a kötélugrást, fel is mentek az Amaga településen található, völgy felett húzódó hídra. Az volt a menetrend, hogy a férfi ugrik először, és a nő majd csak utána. Az üzemeltetők jeleztek is Yecenia barátjának, hogy ugorhat, de a nő azt hitte izgalmában, hogy neki szól a jelzés, és levetette magát a mélybe.

A Daily Mail szerint a 25 éves ügyvéd annyira szeretett volna már túl lenni az ugráson, hogy nem figyelt arra, hogy még csak a hevedert tették rá, a kötelet viszont még nem. Yecenia 45 métert zuhant, és nem élte túl a balesetet. A barátja utána ugrott, meg is sérült közben, de már nem tudott rajta segíteni. A férfit sokkos állapotban vitték be a kórházba.

Egyébként az orvosok szerint Morales nem a földet éréskor halhatott meg, hanem szívrohamot kaphatott már zuhanás közben. (Szeretlekmagyarorszag.hu)

Kapcsolódó cikkek