Fekete nap, egyetlen balesetben négy halott az autópályán, egy másik csattanás két életet követelt

Megosztás

Az M5-ösön és az M6-oson történt a két, nagyon súlyos baleset, vezessünk óvatosabban az autópályán is!

Két autópályán is halálos baleset történt szombat délután – számolt be a rendőrség. Fél egy előtt kevéssel az M5-ösön Kiskunfélegyházánál, a Szeged felé vezető oldalon két gépjármű ütközött eddig tisztázatlan okból, két ember a helyszínen meghalt. Délután négy óra körül pedig az M6-os autópályán, Szedres térségében egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott, ebben a balesetben négy ember vesztette életét.

Az M6-oson a rendőrség tájékoztatása szerint teljes útlezárás mellett még este is tartott a helyszínelés, az M5-ösön már feloldották az útzárat. (Hvg.hu)

Frissítés:

Rendőrök akarták megállítani, de nem állt meg nekik, majd ámokfutásba kezdett egy autós az M6-os autópályán Paksnál szombat délután. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott – írja a police.hu.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál – áll a közleményben. És erre utal a borító képnek használt montázs, amely a mentésről készült fotókból készült és amelyet a police.hu a “migráns” fájlnévvel tett közzé.

Kapcsolódó cikkek