Újabb szellemstrand, mire ment el 56 millió ebben a hatalmas fejlesztési projektben?

Megosztás

A kormányzati média szerint ezt a strandot átadták két hónappal ezelőtt. Kinek? Fürödni sem szabad a vízben, a fejlesztések mértéke pedig valahogy nem tükrözi az elköltött pénz összegét.

Elszórtak 56 milliót a strand fejlesztésére, de a vízben tilos fürödni azóta is. Hogy mi? Hadházy Ákos járt utána az újabb képtelen kormányközeli történetnek.

A független képviselő saját Facebook-oldalán mutatta be a valóságot. Ismét egy szellemstrand, ami csak pénznyelőnek jó, de a milliók eltűntek a felesleges pénzszórás során.

“Erre a “strandra” elköltöttek (alsó hangon) 56 millió forintot, majd át is adta a kunszentmártoni polgármester – csak éppen tilos fürödni 🙂

A képeken el van rejtve (de nagyon): egy strandfoci- és egy strandröplabda pálya, két konténer (wc és büfé), napozók, padok, asztalok, árnyékot adó beülők és egy felfújható csúszda is, legalábbis a projekt leírása szerint… A strandröplabda pálya úgy-ahogy elkészült, csak benőtte a gaz. A focipálya viszont csak annyi, hogy az évtizedek óta ott levő két kaput kicsit odébb tették.

Helyiek szerint a valóban elvégzett földmunkával kialakított “strandon” volt valamennyi homok, csak elvitte az ár… Fürödni meg azért tilos, mert egy rendelet szerint folyóvizek városi szakaszán csak kiépített strandon, üzemeltetővel rendelkező helyen szabad fürdeni. Itt meg az elúsztatott milliók ellenére nincs sem kiépített strand, pláne nincs üzemeltető…

Nem gondoltam, hogy a nyékládházi raklapok után tudok még újat mutatni strand témában, ilyenre nem számítottam!”

Lehet, hogy egy kép erről: vízfelület
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „a Jász-Nagykı megyei hírpor ESZOLJON 2021. 05. 26. 07:00 of Q BERUHÁZÁS f MEGOSZTOM Elkészült a Körös- parti szabadstrand Kunszentmártonban”
Elkészült? Így néz ki valami, ami elkészült?
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és fű

Related posts