Palik László egy évtizedekkel fiatalabb, volt exatlonos hölgy oldalán találta meg boldogságát

Megosztás

Némileg váratlanul érte a közvéleményt másfél hónappal ezelőtt a hír, miszerint Marsi Anikó és Palik László útjai különváltak. Marsi új párja már ismert egy ideje, most pedig a Blikk.hu tudni véli, hogy az Exatlon műsorvezetője pedig egy korábbi versenyző oldalán találta meg újra a szerelmet.

A Tények műsorvezetője már tudvalevő, hogy Szulák Andrea gyermekének édesapjával, Gáborral találta meg az új boldogságát, de a Story és a Hot értesülései szerint Palik László is újra szerelmes. A Blikk azt is megtudta, ki az Exatlon Hungary műsorvezetőjének kedvese, aki miatt az 59 esztendős Palik László is új esélyt adott az érzelmeknek. Úgy tudjuk, a szerelmesek a munkának köszönhetik, hogy egymásra találtak, a TV2 sportrealityje ugyanis nem csak karrierje újabb sikereit hozta meg Paliknak, hanem az újabb boldogságot is. A műsorvezető egy korábbi versenyző mellett horgonyzott le, aki ugyan nála évtizedekkel fiatalabb, de eléggé érett és komoly gondolkodású.

– Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el egy informátorunk, aki szerint a fiatal nő tényleg nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán.

Mint ismert, Marsi Anikó és Palik László kapcsolata 2005-ben kezdődött, majd nagyon gyorsan komollyá vált. A gyerekeik születése után pár évvel a házaspár eltűnt a nyilvánosság elől, nagyobbik kisfiuk egészsége érdekében Spanyolországba költöztek, ám egy tévés mindig is tévés marad, így amikor Marsi Anikó öt évvel ezelőtt ajánlatot kapott a TV2-től, elfogadta. Aztán három évvel később Palik László is csatlakozott a csatornához, minden évben fél évet Dominikán töltve az Exatlonnal, amely alaposan megnehezítette, hogy megmentsék a házasságukat.

Ám úgy tűnik, ennek így kellett lennie, hiszen bár a házaspár hivatalosan még férj és feleség, már mindketten továbbléptek és újra szerelmesek. (Blikk.hu)

A hozzáértők szerint alapvetően két névre szűkíthető a kör, mivel a korábbi Exatlon-versenyzők közül Gelencsér Tímea és Cservenák Alexandra volt része az idei évad stábjának is. Vajon melyikük a kiválasztott? Esetleg egy képbe nem kerülő harmadik lány lehet?

Exatlon Alexandra könnyfakasztó vallomása: A nagyim még megvárt, egyszer  találkoztunk, aztán örökre elment – Videó | BorsOnline
Cservenák Alexandra idén is kiutazott Dominikára a stábbal, illik rá a fiatal, sportos és dekoratív jelző
Gelencsér Tímea az Exatlon riportereként - nlc.hu
Gelencsér Timi pedig mindhárom évadnak részese volt, kétszer műsorvezetőként, rá is illik, hogy sportos, dekoratív és fiatal

Kapcsolódó cikkek