Müller Cecíliáék 17 milliárdos projektjének rendezvényén fejenként 70 ezer forint egy kávé és néhány apróság – ugye érezzük, hogy valami nem oké?

Megosztás

Bizonyára ez is a járványügyi védekezés jegyében zajlik így. Hadházy Ákos tárta fel a részleteket és ássa magát még mélyebbre a projekttel kapcsolatos, felettébb korrupciógyanús ügyekbe.

Hadházy saját Facebook-oldalán számolt be az eddigi eredményekről, ami önmagában is több, mint furcsa. De valószínűleg emögött is Gyurcsány, Soros és Brüsszel állhat.

“A mai Korrupcióinfón elmondtam: a világ talán legdrágább kávéját szolgálják fel a Nemzeti Népegészségügyi Szolgálat sajtóbeszélgetésén: fejenként 70000 forintba kerülnek ezek a rendezvények, ahol a résztvevő újságírók egy kávét, egy teát, 2 dl vizet 2 dl gyümölcslevet és egy kis aprósüteményt kapnak. Ha nem hiszi, a szerződés részleteit és a dokumentumot itt olvashatja:

👉https://korrupcioinfo.hu/nyunyoka-kaveja/

Müller Cecíliáék 17 milliárdos projektjéről nagyon nehezen jönnek az információk, mert a járványra hivatkozva mindig csak 90 nap után hajlandó válaszolni. De ahol 70 ezer forintba kerül egy kávé fejenként, ott valami nagyon nincsen rendjén. Dolgozom tovább a projekten!”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „KORRUPCIÓINFÓ EGY KÁVÉ, EGY ÁSVÁNYVÍZ ÉS NÉHÁNY POGÁCSA 70.000.- FORINTÉRT? MÜLLER CECÍLIA ENNYIT FIZET ÉRTE A MILLIÁRDOS EU PROJEKTBŐL.”

Kapcsolódó cikkek