Kocsis Máté szerint Soros György fia hergeli a közvéleményt a melegellenessé tett pedofiltörvény ellen

Megosztás

A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának vendége volt, ahol a pedofiltörvényről, illetve az abban lévő, melegellenes passzusok miatt jött (nemzetközi) kritikákról beszélt.

A műsorban elhangzottakat az MTI összefoglalója alapján a HVG.hu szemlézte. Kocsis előbb a kormányzati álláspontot hangsúlyozta, amely szerint a törvény összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, „hiszen nem a felnőttekre vonatkozik”. Ezután azt is mondta, hogy a jogszabály a gyermekek védelméről és a magyar gyermekek neveléséről szól.

Kocsis Máté szerint olyan állításokat fogalmaznak meg Magyarországgal, illetve a pedofilellenes törvénnyel szemben, amelyek nem igazak. Ezt a fideszes politikus elszomorítónak nevezte a műsorban, majd arról beszélt, hogy „az látszik, hogy a Soros-féle hálózatok aktívak a témában”. “Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt” – fogalmazott Kocsis Máté.

via HVG.hu

Kapcsolódó cikkek