Jakab Péter éppen Mészáros egyik érdekeltségénél forgatott, amikor “véletlenül” kis híján rájuk tolatott egy traktor – videó

Megosztás

Meghökkentő véletlen lenne, vagy egyértelmű politikai szándék? Kicsit hasonlóan hihetetlen, mint néhány éve a felcsúti polgármester-jelölt gázolásos halála.

A Jobbik elnöke Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, de nem várt jármű szakította meg gondolatait.

Jakab Péter elmondása szerint Steinmetz Ádámmal közösen Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, amikor nem várt helyzetbe került: az építkezésen dolgozó traktor majdnem ráhajtott a stábra, így meg kellett szakítani a forgatást. Jól láthatóan az ismerős tolatóhang ellenére maga a Jobbik elnöke sem számított rá, hogy a traktor nem fog megállni, ezért a telefonos videó tanúsága szerint némi összeszólalkozás is lett a dologból.

Az sajnos nem derült ki, hogy ez egy politikai alapú traktorozás volt-e, vagy csak dolgozni akart volna egy építőmunkás, de az biztos, hogy nem teljesen szalonképes stílusban küldte el a munkás melegebb éghajlatra az ott lábatlankodó jobbikosokat. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek