A rendőri jelenlét akadályozta meg a Mi Hazánk szivárvány zászlós merényletét

Megosztás

Ma reggel a Mi Hazánk sajtótájékoztatót tartott, melynek a témája a szivárványszínű zászló eltávolítása a városházáról. Karácsony Gergely június 25-én a Pride-hónap tiszteletéből kirakta a szivárványszínű zászlót a a budapesti Városházára.

Facebbok posztjában hangsúlyozta:

A szeretet mindig erősebb a gyűlöletnél, a közösség ereje képes legyűrni bármiféle megosztó szándékot. Márpedig Budapest erős város, erős közösség. Budapest mindenkié, Budapest az előjogok városa helyett a jogok városa, ahol mindenki szabadon vállalhatja véleményét, világképét, identitását.

Nyilván a Mi Hazánk bármilyen jellegű szivárványszínű dologról tudomást szerez, azt mindenképpen el szeretné távolítani a lehető legrövidebb időn belül.

Novák Előd a sajtótájékoztatójában kifejezte nemtetszését, hangsúlyozta, hogy ennek nincs helye, sőt törvénybe foglalná, hogy semelyik ház homlokzatára ne kerülhessen ki a szivárványszínű zászló. Az LMBT+ propagandájáról beszélt, igaz nem fejtette ki pontosan mit is ért ez alatt.

Fotó: Jövő TV / Kárász Anna Flóra

A magas számban megjelenő rendőri jelenlétnek köszönhetően, viszont le kellett fújják az akciót, ezért ezt a 21. századba illő cselekedetet majd egy másik neves napon fogják végrehajtani.

Novák Előd az ezzel kapcsolatos Facebook posztjában hangsúlyozta:

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.

via JövőTV

Kapcsolódó cikkek