Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc most piheni ki a nehéz év fáradalmait leendő feleségével

Megosztás

Egy olaszországi nyaralás közben kapták lencsevégre a nemzet gázszerelőjét és Várkonyi Andreát. A luxusrepülő és a luxusjacht sem maradhat ki a történetből.

Az igen fontos eseményről az Ugytudjuk.hu számolt be.

Se egy közbeszerzés, se egy tender, se egy állami megrendelés. Végre szusszanhat egy kicsit ő is.

Olvasónk fotóján (állítása szerint ma, tehát csütörtökön készítette a fényképet) jól látszik, hogy új feleségével, Várkonyi Andreával és fiával, ifj. Mészáros Lőrinccel korzózik épp a leggazdagabb magyar a dél-olaszországi város, Amalfi egyik utcájában.

A szorgos munkával meggazdagodott, rendkívüli tehetséggel megáldott pénzügyi zseni a nagy melegre tekintettel egy laza szettet választott magának: a “fiatalosch” és nem is annyira rejtett üzenetű “ICON” póló előnyösen domborítja ki a vállalkozó alakját, ám mindenképpen meg kell jegyeznünk – természetesen a legmélyebb tisztelettel – hogy a jövőben ne hanyagolja el a lábnapokat se.

Végül a sötét színű papucs mintegy alulról felfelé építi fel a vállalkozó megjelenését, lezser, mégis tiszteletet parancsoló elegenciával, de kellő szerénységet mutatva viselőjéről, amire csak a legnagyobbak képesek.

A vállalkozó vélhetően ide is magánrepülőgéppel érkezhetett. A 24.hu információi szerint a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt, OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép ugyanis itt találkozott a magyar gazdasági és politikai elit körében is igen népszerű, jelenleg is a Földközi-tengeren hajózó, 42 méter hosszú tengeri jachttal, a Lady Mrd-vel.

Mint írják: A két luxusjármű az elmúlt években rendszeresen keresztezte egymás útját. A Bombardier Global 6000 gyakorta repült Budapestről olyan kikötők közelébe, ahol a háromemeletes jacht várakozott.

A magángép rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából repült Nápolyba, ahol a hajó már napok óta a nyílt vízen várakozott. A Lady MRD a gép landolását követő percekben felhúzta a horgonyt, és a parti kamerák képe szerint behajózott a kikötőbe.

Kapcsolódó cikkek