Végzett magával a kettős gyilkossággal gyanúsított gyógyszerész

Megosztás

A rendőrség megerősítette, hogy megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

A szegedi gyógyszerész szombat éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.
A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

A 28 éves szegedi gyógyszerész egy Mercedesszel menekült el a városból, miután a gyanú szerint megölt egy fiatal nőt és férfit.

Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős gyilkosság mögött. Több tanú is látta elmenekülni a férfit a helyszínről. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt és a tettes még akkor autóval elhagyta a várost. Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya később nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott, később azonban megtalálták a férfi holttestét.

Kapcsolódó cikkek