Félelmetes: A franciák elleni bravúros döntetlen is “Orbán Viktornak köszönhető, aki a mi leleményes vezetőnk”

Megosztás

Nem, ez sajnos nem egy kabaréban, vagy egy poénos mémben született meg, hanem a kormánypárti sajtó egyik (de nem az egyetlen) vezércikkében. Tehát a labdarúgó Európa Bajnokságon a magyar csapat bravúrja is Orbán Viktornak köszönhető, aki egyébként is a mi vezetőnk és a lehető legjobban vezeti seregeinket. Mintha ilyesmivel már találkoztunk volna.

A Pesti Srácok nevű, egészen durván Orbán-párti lap már korábban is egészen szélsőséges dicsérgetésbe ment át, ha a jelenlegi miniszterelnökről volt szó, de ez most alighanem olyan szintet lépett át, hogy még Észak-Korea is csak irigykedve nézi, Kim Dzsongun is megnyalná mind a tíz ujját.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „B P PestiSracok.hu 10. Igen, ilyenek vagyunk mi, magyarok: egy hÅsies, nemes fajta. Ha van egy eltökélt, leleményes vezetÅnk, aki jól vezeti a seregeinket, a lehetetlennek is vakmerÅn nekifeszülünk. Így tettünk tegnap is amikor 1-1-re gyÅztünk Franciaország ellen az Európa-bajnokságon. Ezzel kétszeres ünnep lett június 19-e: nemcsak a Magyar Függetlenség Napja, hanem a Magyar Labdarúgás Visszaszerzésének Napja is. Mindkettőben kiemelkedő szerepet vállalt egyetlen ember: Orbán Viktor. (Pilhál Tamás vezércikke!) #pestisracokponthu i FIOLA”

Tehát summázva, Orbán Viktor vezetésével ért el döntetlent a magyar válogatott Franciaország ellen, az egyéb, hősies tettek pedig szintén jelenlegi miniszterelnökünknek köszönhetők. Nincs nála jobb vezér a Földön, egyenesen arra termett, hogy hazánkat és seregeinket vezesse. Ha valaki reménykedik, hogy ez csak szarkazmus, az csalódni fog, sajnos nem. Jelenleg itt jár jelenleg a magyarországi kormánypárti újságírás.

Facebook

Kapcsolódó cikkek