Fidesz-alapító: Több államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él – Szájer után újabb botrány jöhet a kormánypártnál?

Megosztás

Nem lenne ezzel semmi különösebb probléma, ha nem kellene a Fidesz identitása és irányvonala miatt folyamatosan rejtőzködniük. Ha egyszer “lebuknak”, akkor hasonló balhé lesz belőle, mint Szájer Józsefnél. Kardos József kerek perec azt állítja, a jelenlegi kormányban több, kettős életet élő államtitkár van, akik látszólag rendezett, példás családi viszonyok között élnek.

Kardos József maga is meleg, amit fiatalon nagyon nehezen dolgozott fel, és a kedden elfogadott törvénytervezet tükrében különösen fontosnak tartja, hogy hányan vannak még így.

Több, kettős életet élő, meleg politikus is van a kormányban, akik – Szájer Józsefhez hasonlóan – látszólag példás, heteroszexuális családi életet élnek – állította Kardos József, a Fidesz egyik alapító tagja a Partizán adásában. Kardos a Blikknek nyilatkozva azt is elmondta:

Azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél minderről, mert felháborítja a képmutatás, amit a kormány képvisel a melegekkel kapcsolatban.

Kardos azt mondta, két-három meleg, kettős életet élő államtitkárról tud. Saját melegségéről is beszélt az egykori fideszes. Elmondta, ezt annyira nehéz volt elfogadnia fiatalon, hogy háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg. Ezzel összefüggésben, a Fidesz-KDNP és a Jobbik által kedden megszavazott homofóbtörvényről szólva azt mondta:

Az elfogadott törvény tükrében különösen fontos, hogy hányan vagyunk, akik ezen keresztülmegyünk. A legnagyobb aljasság ebben a törvénytervezetben az, hogy ennek ellenére ártó szándékkal, pusztán hatalomvágyból politikai ambícióból mennek neki kisebbségeknek, most épp a melegeknek.

(Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek