Pénteken nyit az Ellipsum Strandfürdő

Megosztás

Néhány nap múlva a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit Miskolc legújabb élmény- és strandfürdője, az Ellipsum. A Miskolctapolcán elfekvő fürdő nyitóünnepséget június 11-én, 11:00 órától tartják a fürdőkomplexum új épületében az Aradi sétány 1. szám alatt.

A nyitást hosszas előkészítő munka előzte meg, hogy a vendégek a pandémia ellenére is a lehető legnagyobb biztonságban vehessék igénybe a szolgáltatásokat. A megnyitó napján programokkal várják az első fürdőzőket.

Veres Pál, Miskolc polgármestere korábban, a fürdő építése közben lapunknak azt nyilatkozta, hogy amint lehetséges, azonnal megnyitják a fürdőt. Ez így is lett, hiszen a pandémia csökkenésére már elkészültek a munkálatokkal és nyitásra kész állapotba hozták a komplexumot. Az első nagy vízválasztó most jön a fürdő életében, a nyitás hétvégéjén kiderül, hogy mennyire tudták megfogni a vendégeket a szolgáltatásokkal. A fürdőnek azért is muszáj nagyon-nagyon jónak lennie, mert a közzétett jegyárak rendkívül borsosak, amin rengeteg miskolci lakos felháborodott, úgy érzik, hogy nem az ő pénztárcájukra szabták a jegyek árait.

A nyitóünnepségen beszédet mond majd

  • Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere
  • Dr. Varga Judit, Igazságügyi Miniszter
  • Gyopáros Alpár, a Modern Települések Fejlesztésért felelős kormánybiztos
  • Dr. Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos

Az eseményre a belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges.

Kapcsolódó cikkek