Exkluzív vacsorával kedveskedik leghűségesebb szurkolóinak a DVTK

Megosztás

“196 bérletes szurkoló döntött úgy, hogy nem kéri vissza a tavaly vásárolt bérlete után a koronavírus-járvány okozta zártkapus mérkőzések miatt neki járó összeget. Ők a döntésükkel mindannyian a klubot támogatják, a DVTK pedig szeretné meghálálni a támogatásukat” – olvasható a borsodi klub honlapján.

Mint írják: mind a 196 bérletest meghívják a DVTK Stadion VIP termébe egy exkluzív vacsorára és egy kötetlen beszélgetésre, amelyen részt vesznek a klubvezetés tagjai, az első csapat szakmai stábja és a klub labdarúgói is.

A DVTK vezetése korábban úgy határozott, hogy a 2020/2021-es szezon utolsó mérkőzése után kompenzálja a zárt kapus meccsek miatt jelentős anyagi hátrányt szenvedő bérletes szurkolókat. A bérletesek 2021. május 17. és június 4. között kérhették vissza a nekik járó összeget a DVTK Shopban.

A rendkívüli vacsora pontos időpontjáról és a részletekről hamarosan tájékoztatni fogják a leghűségesebb szurkolókat, ezért arra kérnek mindenkit, hogy aki nem kérte vissza a neki járó összeget és szeretne részt venni a vacsorán, az 2021. június 30-ig írjon egy e-mailt a [email protected] email címre. Az eseményre várhatóan július második felében kerül sor.

Kapcsolódó cikkek