“A kormány a járvány egésze alatt a leghelyesebb, legjobb döntéseket hozta meg” – a tények valahogy nem ezt bizonyítják

Megosztás

Juszt László ízekre szedte Kásler Miklós kijelentését, mert nem akart hinni a fülének, amikor meghallotta, hogy a miniszter mit mondott a kormány járványkezelésével kapcsolatban.

Erről a kormánykritikus műsorvezető saját Facebook oldalán számolt be. Döntsük el, melyik félnek van inkább igaza.

“Nem hittem a szememnek, amikor egykori barátom, Kásler Miklós tegnap azt nyilatkozta, hogy “A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélés történt, jól ítéltük meg a magyar egészségügy állapotát.”
Miklós, úgy hiszem téged is elért a hatalmi téboly, ami menetrendszerűen megfosztott a tisztánlátástól. Segítek, hátha még visszafordulhatsz erről a semmibe vezető útról.

Rendkívüli jogrend – közben az iskolák nyitva maradtak. Hogyan? Miért?
Annyira hittél a gyerekek “érinthetetlenségében”, hogy megtiltottátok az igazgatóknak a digitális oktatásra való átállást. (Nem érzel itt valamiféle hasonlóságot Csernobil kezelésével?)
Beszereztek 16.000 lélegeztető gépet, miközben pontosan tudod, hogy nincsen hozzá személyzet.
Leállítod a menetrendszerinti műtéteket. Akik emiatt haltak meg nincsenek a statisztikáidban… Igaz közben Te jól eltöltötted az időt Mátyás csontjaival.

A vírus először a szociális és egészségügyi intézményekben terjedt. Ehhez képest Karácsony elleni kampányt szerveztetek belőle a Pesti úti idősek otthonára koncentrálva. Ez összefér az orvosi esküvel?
2020 szeptemberében már az utca embere is tudta, hogy nem fogjuk elkerülni a következő hullámot. Miért csak novemberben léptél? Tudod ezen a ponton jutott az eszembe a legnagyobb magyar orvos, dr. Bubó: “Jó, ha minél többen kapják meg a bajt, mert annál nagyobb lehet a gyógyultak száma.”
Január közepén már teljesen tiszta volt hogy jön a brit mutáns, Te meg ahhoz asszisztáltál, hogy egy teljesen értelmetlen “nemzeti konzultációval” hülyítsétek az embereket.

Csak Te nem akartad észrevenni, amit már mindenki tudott az egészségügyben, hogy nem baj, hanem tragédia volt az mocsok iromány, a “jogviszony szerződés”, ami miatt több, mint ötezer egészségügyi dolgozó hagyta ott a munkahelyét.
A kórházi ágykiürítést is hibátlan lépésnek gondolod? Amit először hevesen tagadtál, majd elismerted, de a magyarázattal a mai napig adós vagy.
A vakcinákról már nem is beszélek. Csak remélni merem, hogy abban a mocskos történetben nem voltál/vagy benne…
Még egyszer gondold meg mit mondtál: “A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélés történt, jól ítéltük meg a magyar egészségügy állapotát.” Egyszerűen nem fogom fel, hogy hogyan mondhatsz ki egy ilyen mondatot amikor a Te statisztikáid szerint is 30.000 honfitársunk halt bele ezekbe a helyes döntésekbe, ebbe a helyes helyzetmegítélésbe?
(Kénytelen voltam leírni, mert valószínűleg mi már ebben az életben nem fogunk beszélgetni.)”

Kapcsolódó cikkek