Végre kiderült, mikor nyit a legnagyobb hazai mozihálózat

Megosztás

Június 3-án, a hónap első csütörtökén nyit a Cinema City-mozihálózat Magyarországon, onnantól kezdve az ország legnagyobb mozis hálózatában is lehet filmeket nézni – számolt be róla a Telex a Cinema City közleménye alapján.

A sajtóközlemény emlékeztet, hogy a tavaly nyáron bevezetett óvintézkedések továbbra is érvényesek lesznek, azaz a Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet. Ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a székek miatt adott a távolság.

A szerdai sajtóközlemény szerint már az első héten olyan Oscar-díjas filmeket lehet majd megnézni, mint A nomádok földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek. Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2., a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és a Démonok között 3. – Az ördög kényszerített. A családokat a Disney stúdió Luca és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják majd az ország 19 CC-mozijában.

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves, írják a közleményben. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül mehetnek moziba, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező.

Telex.hu

Kapcsolódó cikkek