Újra lesz bérletvásárlási lehetőség a Selyemréti Strandfürdőben

Megosztás

A május 11-én újra megnyitott miskolci Selyemréti Strandfürdő üzemelő medencéinek száma, a hétvégétől bővülni fog és már az ülőmedencét, valamint a hátsó tanmedencét is birtokba vehetik a strandolni vágyók.

A Miskolci Fürdők Kft. ezúton is értesíti Vendégeit, hogy a korábban megvásárolt bérletek felhasználási idejét 2021. augusztus 31-ig meghosszabbította. A cég arra kéri a bérlettel rendelkezőket hogy, ellenőrizzék és használják fel egyenlegüket a mostani nyári szezonban.

Az ősztől bevezetni tervezett új bérletkonstrukció miatt – mely várhatótan szeptember 1-től lesz elérhető pénztárakban – az idei nyári szezonban május 22-től, 30 órás úszó- és fürdőbérleteket lehet csak vásárolni változatlan áron (normál ár: 12.800 Ft/bérlet, Miskolc Pass Classic kártyával: 11.600 Ft/bérlet), melyek érvényessége 2021. augusztus 31., így ezek a bérletek augusztus végéig használhatóak fel.

Kérdés esetén a Miskolci Fürdők Kft. kollégái, szívesen állnak a vendégek rendelkezésére személyesen a helyszínen, telefonon a 46 411 399-es számon, vagy az [email protected] e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek