Azért nem folytatódott Borkaiék orgiája, mert elfogyott az óvszer

Megosztás

Cikksorozat indult a HVG360-on a Borkai-botrány kirobbanását előidéző adriai orgia eddig ismeretlen részleteiről. Az első rész leginkább azt részletezi, hogyan kerültek a hostess-lányok a hajóra. 

A tanúvallomások által rekonstruált történet szerint a négy fiatal nő utaztatását egy Z. nevű férfin keresztül szervezte le Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, Borkai barátja. Rákosfalvy Zoltán meglepetésnek szánta a nőket, azok érkezéséről Borkainak eredetileg nem volt tudomása. Az ügyvéd Jánossal találkozott a lányokkal a MOM Parkban. A Trogirból kihajózó hajón a három említett győri férfin kívül három további férfi volt jelen, akik szintén jól menő vállalkozók voltak.

Egy Ervin nevű vendéglátóson kívül a többiek mind magángéppel repültek Trogirba, ami 3000 euróba került. A hajót négy éjszakára 2900 euróért bérelték, ami jutányos árnak számít. A négy nőt Székesfehérvárról vitte autóval egy közvetítő, köztük volt az az ikerpár is, akiknek az egyik tagját Borkai a tanúvallomása szerint telefonnal látta a kezében az orgia közben. A felvételek elkészüléséről azt gyanítják, hogy takarásból videóztak.

A nők egy éjszaka után távoztak, a tiszteletdíjuk 800-1000 euró volt fejenként, amit hárman – Borkai, Rákosfalvy és egy másik Zoltán nevű vállalkozó – dobtak össze, mivel vettek részt az orgiában. Másnap reggel állítólag újra felvetődött, hogy folytatnák a tegnapi eseményeket, azonban óvszer már nem maradt a hajón, így ez a kezdeményezés kútba esett, pedig a nők jelezték, hogy többről is lehet szó, egy kis extra pénzért cserébe.

A tanúvallomások szerint viszont Borkaira kifejezetten nyomultak a nők, miközben mások ajánlatot sem kaptak tőlük. Borkai szerint azért nem vette észre senki, hogy kameráznak a hajón, mert mindenki meglehetősen ittas állapotban volt, ő maga alig emlékszik az aznap történtekre.

Kapcsolódó cikkek