Kiplakátolták a Mészáros-villát a momentumosok

Megosztás

Fekete-Győr András és Hajnal Miklós akciózott Mészáros Lőrinc villájánál – az alábbiakban az ellenzéki párt erről szóló közleményét idézzük:

Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea egy örökpanorámás, közel 3 milliárd forint értékű budai villában költöznek. A Széchenyi-kilátó közeli ingatlan az elmúlt hetekben szinte turistalátványossággá vált, hiszen sok ember volt arra kíváncsi, mire is ment el az a rengeteg befizetett adó forint.

Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök jelöltje és Hajnal Miklós Hegyvidék országgyűlési képviselőjelöltje is meglátogatták a szóban- és kacsalábon forgó villát, de hagytak is ott egy kis figyelmeztetést. Olyan plakátokat helyeztek el a kerítésen, melyek felhívták arra a figyelmet, hogy Mészáros Lőrinc az a járványhelyzet legjobban megsegített vállalkozója, illetve, hogy az új szerelmi fékeszhez az adófizetők hozzájárulása 600 millió forint.

Fekete-Győr András az akcióról készült videóban elmondta: “Én Mészáros Lőrincet a magyarok nevében márciusban bűnözőnek neveztem. Azt gondolom, hogy neki 2022-ben felelnie kell a közpénzrablásért. Őt ez olyannyira bántotta és sértette, hogy büntetőpert indított velem szemben. “2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Mészáros Lőrinc csápjait egyesével szedjük le Magyarországról. 2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk.”

Emellett Hajnal Miklós a kerület egyes pontjain elhelyezett olyan útmutató útjelző táblákat is, melyek segítenek azoknak, akik kíváncsiak arra, hol van a Mészáros-villa.

Hajnal a videóban kiemelte: “Mi azt gondoljuk, jogunk van tudni, hogy hogyan, milyen vagyonból gazdagodott meg Mészáros Lőrinc ebben az országban. Ezért most hoztunk neki egy táblát, amin rajta van ez az információ és reméljük, hogy Mészáros Lőrincnek is tetszeni fog, ugyanis az elmúlt évek építkezéseinek, beruházásainak a hangulatvilágát idézi.”

Related posts