Kést tartott a torkához és megerőszakolta a fiatalkorú nőt a miskolci férfi

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 47 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette és kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt – olvasható az Ügyészség honlapján.

A vádirat szerint a vádlott az általa már korábbról ismert 16 éves nőt 2020 májusában, Miskolcon, késő este találkozóra hívta azzal az ürüggyel, hogy mutat neki egy olyan házat, ahová a nő az élettársával beköltözhetne.

A vádlott a nőt egy külvárosi elhagyatott bokros részre csalta, azonban a sértett rájött arra, hogy itt nem lesz lakhatásul szolgáló ház, és el akart menni. Ekkor viszont a vádlott elé állt, a zsebéből elővett egy 12 cm hosszúságú kést, azt a nő nyakához tartotta, és közölte vele, hogy nem szólhat senkinek, ne sikítozzon, azt kell csinálnia, amit mond neki, különben elvágja a torkát. Azzal is fenyegetőzött, hogy neki egyébként semmi sem számít, mert 30 éves börtönbüntetéséből szabadult.

A vádlott ezután levette a kabátját, illetőleg a nővel is levetette, a ruhadarabokat a földre terítette és felszólította a sértettet, hogy feküdjön rájuk, majd levetkőzött, a sértettről is lehúzta a ruhákat, ezután sérelmére szexuális cselekményt követett el. Ezután a visszafelé úton kísérte a sértettet, és közölte vele, hogy a történteket nem mondhatja el az élettársának, a rendőrségen sem tehet feljelentést, mert különben megöli.

Az ügyészség a büntetett előéletű – erőszakos, többszörös visszaeső – vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

Kapcsolódó cikkek