Kósa Lajos véletlenül nyíltan kimondta, hogy a sok vitát kiváltó statisztika a vakcinák hatásosságáról teljesen szakmaiatlan

Megosztás

Valószínűleg az ország egyik kedvenc Lajosa nem volt tisztában azzal, hogy ezt a táblázatot nem az ellenzék, hanem a kormányoldal készítette és saját fényezésére használta. Kósa most véletlenül a tökéletes igazságot mondta ki erről az összedobált táblázatról, ezért Orbánék nem fogják megdicsérni. De hát minden csoda három napig tart.

A részletekre Juszt László hívta fel a figyelmet saját Facebook-oldalán.

“Lajos! Te Isten vagy. Legalább már világos, hogy azért ülsz az Aperitív Bizottságban (byHofi), hogy leleplezd őket. Nem is gondoltam volna, hogy egy héttel a hazug táblázat megjelentetése után coming outot követsz el.

“A vírusszkeptikusok felháborítóan primitív statisztikákkal állnak elő. Összeméricskélik a különböző vakcinák hatását anélkül, hogy sztenderdizálnák az adatokat. Hát, az úgy nem mond semmit. Hiszen az egyik típusú oltóanyaggal a 65 év feletti, más krónikus betegséggel is kezelt betegeket oltjuk, a másikkal a 40 év felettieket, akik egészségesek, akkor a két adatbázis nem vethető össze, teljesen nyilvánvaló. Tehát olyan sarlatánságok vannak közben a baloldali elemzők között, hogy az hihetetlen.”

Majdnem tökéletes a vallomás. Olyannyira, hogy minden hozzáértő ezt mondta. A baki csak az, hogy ezt az összehasonlítást a kormány és csicskái készítették.

Lala! Ezért a sajátjaid nem dicsérnek meg téged…”

Ez már nem az első égbekiáltó politikai hiba Kósa Lajos részéről, valóban ekkorát tévedett volna, hogy nem tudta, hogy ez a táblázat valójában saját párttársainak és csatlósainak agyszüleménye?

Related posts