Az egyik 18 éves utas is meghalt a borsodi halálos balesetben

Megosztás

Mi is megírtuk, hogy a rendőrségi eljárás adatai szerint egy 49 éves szikszói férfi 2021. április 30-án 18 óra 17 perckor Kázsmárk, Fő utcáján a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett BMW típusú autójával – írja a baleset-info.hu. A jármű egy kanyarban megcsúszott, ennek következtében elütött egy 55 éves nőt, aki egy parkoló tehergépkocsi mellett állt, az út szélén, majd a tehergépkocsinak csapódott. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

A személygépkocsi három utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akik közül egy 18 éves kázsmárki férfi ellátása közben veszítette el az életét.

A 49 éves szikszói sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autót vezető sofőrrel szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt folytat eljárást.

Forrás: baleset-info.hu; Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek